Po několika letech opět jsme připravili pro zájemce kurz vaření z biopotravin s praktickou ukázkou. I tentokrát jsme pozvali šéfkuchaře restaurací zdravého životního stylu Rebio z Brna pana Vlastimila Kelbla, se kterým budou moci účastníci připravit několik druhů sladkých a slaných bezmasých pokrmů z biopotravin. Akce se koná 4. listopadu 2014 v Luhačovicích. Pořádáme ji ve spolupráci s PRO-BIO RC Bílé Karpaty a SOŠ Luhačovice, která také vzdělává i kuchaře a číšníky. Podrobnosti v přiložené pozvánce. Akci podpořilo Ministerstvo životního prostředí.
Po několika letech opět jsme připravili pro zájemce kurz vaření z biopotravin s praktickou ukázkou. I tentokrát jsme pozvali šéfkuchaře restaurací zdravého životního stylu Rebio z Brna pana Vlastimila Kelbla, se kterým budou moci účastníci připravit několik druhů sladkých a slaných bezmasých pokrmů z biopotravin. Akce se koná 4. listopadu 2014 v Luhačovicích. Pořádáme ji ve spolupráci s PRO-BIO RC Bílé Karpaty a SOŠ Luhačovice, která také vzdělává i kuchaře a číšníky. Podrobnosti v přiložené pozvánce. Akci podpořilo Ministerstvo životního prostředí.