8. prosince 2019 u Penzionu Žítková od 10,00 hodin. Kurz vaření z biopotravin venku na ohni.
V loňském roce jsme navázali spolupráci se známým kuchařem a publicistou Michalem Hugo Hromasem. V Luhačovicích jsme s ním loni uspořádali kurz vaření z bio jehněčího na SOŠ. Letos bohužel vaření v Luhačovicích není z organizačních důvodů možné, tak to v letošním roce zkusíme trochu jinak. Protože náš lektor vaří nejraději venku na ohni, a to dokonce vaří venku i pro svatby, dohodli jsme se spolu, že to naše vaření uděláme také venku – na ohni. Pojali jsme to jako KARPATY NA OHNI. Jistě to bude velmi zajímavé a hodně dobrodružné :-).
Akci spolufinancuje KEZ, o.p.s. Chrudim. Účastníci budou hradit i dotované vložné.
Proběhne v neděli 8.12. od 10,00 hodin u Penzionu Žítková www.penzionzitkova.cz.
Zájemci se mohou hlásit u nás na mailu iskopanice@razdva.cz nebo telefonicky 572 696 323. Přihlášky do 1.12.
Další fotografie z tohoto kurzu najdete na našem facebooku, další informace v přiložené zprávě.