22. listopadu 2016 v Luhačovicích S cukrářkou a šéfkuchařem REBIO BRNO.
Hledáte inspiraci pro netradiční sladké pečení? Chcete si vyzkoušet, zda to jde třeba někdy i bez lepku nebo bez cukru či mléka? A zda vám to bude chutnat? Můžete se přihlásit na náš kurz, který pořádáme s cukrářkou a šéfkuchařem sítě restaurací REBIO z Brna www.rebio.cz. V předchozích letech jsme už s šéfkuchařem Vlastimilem Kelblem uspořádali několik úspěšných kurzů vaření z biopotravin. Tentokrát si vyzkoušíme pečení. Akci pořádáme společně se SOŠ Luhačovice a PRO-BIO RC Bílé Karpaty. Podrobnosti najdete v přiložené pozvánce. UPOZORNĚNÍ: O kurz je tak velký zájem, že už je během dvou dnů zcela naplněn a už bohužel nemůžeme přijímat další zájemce. Pokud byste měli ale o podobný kurz zájem, napište nám a my zvážíme jeho opakování.